SUPORT ONLINE

Sediu:

Vacante ieftine Turcia

NEWSLETTER

banner securitate

Promotiile zilei :
PDF Print E-mail

  Vacanţă 2014 în Grecia

 Paralia Katerini (Marea Egee)

Program turistic - transport cu autocar sau individual
Ultra Last minute
599 RON - 7 NOPTI CAZARE SI TRANSPORT AUTOCAR - TOATA LUNA SEPTEMBRIE

  

 Grecia 2014 - Oferte Paralia Katerini - Tarife reduse

 

 

Aparthotel Atlas 2* Fara Masa de la 299 RON
Hotel Appartments Alexander 3* Fara Masa de la 59 EURO
Hotel Cosmopolitan 4* Demipensiune de la 120 EURO
Vila Phaeton 3* Fara Masa de la 47 EURO
Hotel Giannoulis 3* Mic dejun de la 78 EURO
Studio Dafni 3* Fara Masa de la 499 RON
Panorama Inn 3* Mic dejun de la 90 EURO
Hotel Akti Musson 3* DP / AI de la 165 EURO
Hotel Konstantin 3* Demipensiune de la 169 EURO
Hotel Yakinthos 3* All inclusive de la 224 EURO
Hotel Adriani 2*+ Fara Masa de la 75 EURO
Studio My Hotel 3* Fara Masa  699 RON TOT SEZONUL
Vila Europe 3* Fara Masa / MD / DP de la 49 EURO
Vila Xenios Zeus 2*+ Fara Masa de la 81 EURO
Aparthotel Kostis 2* Fara Masa de la 299 RON


90-paralia-kateriniParalia sau Paralia Katerinis (care inseamna „plajă”) este un municipiu în partea de est a prefecturii din Pieria. Plaja este situata pe Riviera Olimpului. Paralia este situat la 4 km de Katerini, la 70 km sud de Salonic şi de Aeroportul Makedonia International. 


Paralia este renumita pentru hotelurile sale, taverne, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. In fiecare vara mii de turisti din toata lumea vin aici in vacanta. Acest loc este cu adevărat unic şi fermecator pentru orice turist ce vine aici pentru prima dată şi ved frumosul litoral pe de o parte, şi munţii pe de altă parte. 

Nisipul de aici este cel mai bun nisip din zona, fara pietricele, iar apele Mării Egee sunt calde şi curate. Nu exista vietuitoare marine periculoase, iar salvamarii sunt mereu de veghe. Paralia a primit distinctia „Blue Flag” , ceea ce înseamnă mare curată, plaje curate si grija pentru mediul înconjurător. 

Statiunea Partalia Katerini este o destinaţie perfectă atât pentru turişti bogaţi cat si pentru cei fara pretentii, deoarece aici puteţi găsi o gamă largă de hoteluri şi vile, de la 3 stele in sus, precum si hoteluri de lux. 
Viata de noapte este una deosebita. Există tot felul de cluburi interesante pentru adolescenti care organizeaza petreceri pe plaja, cu efecte speciale şi lasere. 

Când spui Paralia Katerini, spui cumpărături. Paralia este într-adevăr locul perfect pentru iubitorii de cumpărături. Centrul staţiunii este plin de magazine de suveniruri. Aici poti cumpara haine de blana la jumătate de preţ şi aur foarte ieftin. Nu uitaţi să negocieze cu vânzătorul. Iar cartea poştală este din partea casei. 

Dacă va petreceti sejurul in Paralia aveţi de asemenea posibilitatea de a vizita o mare parte din Grecia prin excursii optionale care sunt organizate de către agenţiile de turism locale. Nu rataţi croaziera la Skyathos.

 


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro  |  Numarul licentei de turism Mundis Tours: 7036/11.12.2013
Diploma licenta nr. 3457/01.06.2009 detinut de Croitoru Mihai-Sorin - Manager in activitatea de turism  |  Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism: Seria IF-i, nr. 2162, valabila pana la 09.12.2014 emisa de S.C. German Romanian Assurance S.A